Könyvelés

Irodánk az új számviteli törvény előírásai alapján végzi a könyvelést. A havi könyvelési díj magába foglalja a havi és éves zárások elkészítését magyarul, igény szerint angolul. Az alábbi könyvelési feladatok elvégzését vállaljuk:

- Könyvelésre való előkészítést (kontírozást)
- Könyvelésre előkészített (kontírozott) bizonylatokból a megbízó számlarendje alapján megnyitott főkönyvi számlához való könyvelést
- Havi főkönyvi kivonat, ÁFA analitikus kivonat elkészítését
- Havi folyószámla kivonat a rendezetlen tételekről igény szerinti elkészítését
- Figyelünk a könyvelésre való előkészítés szabályszerűségére, valamint olyan adatok illetve belső- és külső információk szolgáltatására is, melyből a gazdálkodás hatékonysága megállapítható, valamint az éves számszaki mérleg adóbevallások elkészíthetők, melyet a megbízott készít el a megbízó szükségszerinti közreműködésével
- Kötelező szabályzatok elkészítését
- Vállaljuk továbbá már működő cégek újrakönyvelését, vagy szünetelő cégek kötelező nullás bevallásainak beadását


Bérszámfejtés

A mai kialakult gazdasági szférában külön hangsúlyt fektetünk a bérszámfejtési és TB, valamint munkaügyi kérdések széles körű megválaszolásának és ügyintézésének biztosítására. Ezért nem irodánk könyvelőinek a feladata a munkaügyi és bérszámfejtési munkák ellátása, hanem szerződésben állunk egy nagyon jó nevű bérszámfejtő irodával, aki kedves ügyfeleink részére naprakészen munkaügyi jogász segítségével biztosítja a szolgáltatást fix áron külön szerződéssel, majd a havi elkészített bérlistákat eljuttatja a könyvelés részére feldolgozás céljából.


Adótanácsadás

Társaságunk segít eligazodni a vállalkozóknak a jogszabályok értelmezésében. Adótanácsadóink Adóhatóság előtti képviseletet valamint vizsgálatra való felkészítést egyaránt vállal ügyfeleinek. Minden adóval, adó jellegű kötelezettséggel foglalkozik társaságunk. Speciális adózási kérdésekben forduljon hozzánk bizalommal.