• Cégünkről

A Hungaryland Kft a 01-09-936739 cégjegyzékszámon került a Budapesti Cégbíróságon bejegyzésre. A cég fő tevékenysége: Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység (TEÁOR kód: 6920).

A cég vezetője (és tulajdonosa is egyben) Monostori-Szabó Szilvia adótanácsadó, regisztrált mérlegképes könyvelő és IFRS mérlegképes könyvelő, akit a Pénzügyminisztérium a 93/2002 (V.5) kormányrendelet alapján könyvviteli szolgáltatás végzése céljából nyilvántartásba vett.

A cégben 18 éves szakmai tapasztalattal, megbízható és modern informatikai infrastruktúrával dolgozunk. Vállaljuk KFT-k, BT-k teljeskörű könyvelési szolgáltatását.

A könyvelésen túl vállaljuk cégének havi, negyedéves, illetve éves bevallásainak elkészítését és az ezzel kapcsolatos valamennyi dokumentum leadását az illetékes hivatalok felé. Az Ön meghatalmazása alapján cégünk teljes körűen képviseli a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál.

Ami igen fontos lehet tisztelt ügyfeleink részére a 24 órás portaszolgálat – Ön itt hagyhatja részünkre a könyvelési anyagot az irodaház portáján akár éjjel nappal. Valamint ingyenes és korlátlan parkolása biztosítva van a könyvelő iroda előtt.

Előzetes időpont egyeztetés után szeretettel várjuk Önt Zuglói irodánkban egy személyes konzultációra.